Derinkuyu Kaymakamlığı Olarak Hayata Geçirilen “Derinkuyu Yuvamız İşçiler Misafirimiz” Adlı Projenin Sözleşmesi İmzalandı...

Mevsimlik Tarım İşçilerine yönelik yapılması planlanan projenin imza töreni İlçe Kaymakamlık Makamında, Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu, Proje İştirakçisi Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol ’un katılımı ile gerçekleştirildi.

Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu; “Ekim ve hasat dönemlerinde İlçemize gelen mevsimlik tarım işçilerinin yaşam alanlarını düzenlemek ve daha sağlıklı bir ortam sağlamak için yaptığımız projenin hayata geçirilmesini sağlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK’a, İlimiz Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ’a ilçemiz adına şükranlarını arz etti, ayrıca desteklerinden dolayı Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir VAROL’a teşekkür etti.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'da yapılacak projelerle ilçemizin gelişim, değişim ve büyümesine katkı sağlamaya devam edeceğiz dedi.