Asılsız Yalan dolan haberlerle Nevşehir Gündemini meşgul eden bir takım mihrakların uydurma haberlerine inat Siz Değerli okurlarımızla Sadece Doğruları paylaşmaya devam ediyoruz.Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığına ismi geçen İş Adamı Ekrem  Nurlu FİB haber Merkezine konuştu….

Yaklaşan Nevşehir Ticaret Borsası Seçimlerinde Başkanlık için ismi geçen ve bu konuyu ilk kez FİB haber Merkeziyle paylaşan ve Sayın Ekrem Nurlu ile yakın ahbaplığı ve güçlü dostluğu ile bilinen İş Adamı Sayın Ulutaş Dirlik tarafından Haber Merkezimize geçtiğimiz hafta sonu açıkladığı üzere İş Adamı Ekrem Nurlu NTB Başkanlığına Aday söylemleri üzerine Haberimiz için bizleri arayarak teşekkür eden Nevşehirli Saygın İş Adamı Ekrem Nurlu,FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığı Adaylığım konusunda hepsinden Allah razı olsun çok sayıda eş dost ve arkadaşlarımız ile kamuoyundan büyük bir destek geldi. Bende bu konuyu yakınlarımla birlikte istişare ettim . Beni NTB Başkanlığına layık görenlerden bir kez daha Allah razı olsun. Fakat Şuan yaklaşan Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinde Değerli Büyüğümüz Sayın Arif Parmaksız a tam destek olacağım ve işlerimin yoğunluğu nedeniyle bu onurlu görevi kabul edemiyorum dedi.

İş Adamı Ekrem Nurlu'nun Yoğun işleri nedeniyle NTB Başkanlığına aday olmayacağını açıklaması sonrası gözler şimdi NTB seçimlerinde iki adaya çevrildi.Bunlardan birincisi Anayasa Mahkemesi sonrası Başkanlık için yolu açılan Tuncer Gök ve Adaylığını daha önceden açıklayan Saygın İş Adamı Mustafa Çelebi...

"Önemli Hatırlatma:"

Bir takım basit hesap ve çıkar peşinde yalakalık yaparak bazı amaçlara hizmet veren bir takım zevatlar ne yazıkki dün olduğu gibi bugünde masa başında yazıp çizip ahkam kesmeye devam ediyor.

Bizler Sadece ve Sadece Nevşehir Menfaatleri doğrultusunda Nüfus Cüzdanında NEVŞEHİR yazmasıyla gurur duyan bu toprakların evlatları olarak, Nevşehir kamuoyunu bilgilendiren bir takım hesaplar ve planlar içinde olanlara inat Gazeteciliği amatör ruh ve inançla sürdürürken, Nevşehir Halkının Haklı Güvenini kazanarak şuan en çok takip edilen Gündemin adresi "FİB Haber" olma özelliğimizi dün olduğu gibi bugün ve yarında Basın ahlak ve İlkeleri ile “Farklı İlkeli Basın” anlayışı distüruyla tüm kararlılığımızla sürdüreceğiz.

Not:Burada özellikle şunu hatırlatma gereği duyduk. Bazı meslektaşlarımızın bu haberde kırıldıklarını duyduk.Biz Bu eleştirimizle Hiçbir meslektaşımızı töhmet altında bırakma düşüncesinde olmadığımızı ve hiçbir gazeteci arkadaşlarımızada bu konuda bir eleştiri getirmediğimizi özellikle üzerine basa basa söylemek istiyoruz. Nevşehir kamuoyunda yapılan çeşitli sokak arası dedikodu haberlerine ilişkin "Genel" bir eleştiri olarak ifade ettiğimizi belirtmek istiyoruz. Bizler Gazeteci olarak doğru dürüst ve ahlkalı saygın ve bir o kadarda kutsal görev yapan sorumlu insanlar olduğumuzun altını çiziyoruz.Gerçekleri bizzat bahse konu olan isimlerle yaptığımızı belirtmek gereği duyuyoruz.Saygılarımızla 

Tüm Gelişmeleri FİB Haber'den takip edebilirsiniz...

FİB Haber Merkezi olarak “Biz hep gitmişizdir.. Kimilerinin hoşuna, kimilerinin zoruna.”          

%100 Nevşehir Haberleri Burada…FİB Haber Farkıyla…

 

Nevşehir’in En Çok Takip Edilen Ulusal İnternet Haber Sitesi…www.fibhaber.com