Bölgemizin en büyük, Türkiye'nin ise sayılı cam işleme tesisi olan Funny Cam A.Ş faaliyetlerine tam kapasite olarak başladı. Funny Cam A.Ş nitelikli ısı yalıtımlı cam, temperlenmis cam düzcam ve şekilli cam, her türlü cam balkon camı, Duşakabin camı, PVC pencere ve kapı camı ahşap iç oda kapı camları alüminyum doğrama ve vitrin camları özel güvenlikli camlar, cnc işleme yöntemi ile her türlü şablon kesim cam kapı imalatı ile ayrıca tesiste Rodaj parlatmada yapılabilmekte... Silikon cephe camı kapaklı cephe camı gibi projelerinizde malzeme ve ekipman olarak deneyimli kadromuz ile Nevşehir halkımızın ve ülkemizin hizmetindeyiz ...

Funny Cam San. Tic. A.Ş, cam sektörüne yeni bir soluk kazandırıyor. 

Funny Cam San.Tic.A.Ş firmamızı sektöründe öne çıkaran yanları; Kurumsal yapısı, insan kaynakları yönetimi, alt yapısı, planlaması ve teknik yönü ile dikkat çekiyor. Son teknoloji ürünleri kullanılan Funny Cam üretim tesislerindeki modern ve yeni makineleri ile kullanıcıya büyük kolaylıklar sağlıyor.

Değerli İş Adamı Muzaffer Leblebici'nin ilimiz Nevşehir'e kazandırdığı ikinci fabrikası Funny Cam A.Ş ile Nevşehir Sanayisi ve sanayicisine yeni ufuklar ve iş istihdamına ciddi katkılar sağlıyor olması açısından da büyük önem arz ediyor. Bu önemli yatırımları için İş Adamı Leblebici'ye bir kez daha teşekkür ediyor. Funny Cam'ın ilimiz ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. 

​Funny Cam San. Tic. A.Ş
Adres: Funny Cam San TİC. A. Ş Acıgöl yolu mevkii OSB karşısı Nevşehir.
İletişim: 0384 212.26.03