Nevşehirli İş adamı Ömer Güçlü ;NTSO seçimlerini kentimizin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlayan demokratik bir yarış olduğunu ve Seçimler Sonunda "Nevşehir ve Hizmet'in" kazandığını belirtti.

GÜÇLÜ: “Nevşehir Topyekun sağduyulu davranak doğru karar vermiştir…!”

 

Seçimler sonrasında şimdi daha güçlüyüz diyen Nevşehirli Saygın İş Adamı Ömer Güçlü; Seçimlerin kente olumlu yansıyacak dinamizm getirdiği inancını taşıdığını ifade ederek Nevşehirli iş adamları olarak Birlik ve Beraberliğimizin daim olduğu günler yakında.Seçim sürecinde Başkanımız Arif Parmaksız başta olmak üzere tüm ekip olarak seçim sürecinde hep sağduyulu davrandıklarını ortamı gerginleştirecek tüm faktörlerden uzak durulduğunun altını çizerek NTSO seçimlerinde kendilerine güvenen ve destek verenlere teşekkür etti.

Güçlü açıklamasında;NTSO seçimleri Nevşehir’e yakışır şekilde, demokrasi ve huzur ortamı içerisinde yapılmıştır. Kazanan ya da kazanamayan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, tüm arkadaşlarımız mesleki olgunluk ve sosyal olgunluk sahibidirler. Tüm bu seçimler şehrimize, üyelere, ilgili kurum çalışanları ve paydaşlarına hayırlı olsun. Şimdi hizmet zamanıdır, yeni bir azim ve bilinçle çalışma vaktidir. Ülkemiz ve Nevşehir hayırlı icraatlar beklemektedir” dedi.

 

İş Adamı Ömer Güçlü son olarak Yapılan seçimlerin başta Nevşehir’imize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz diyerek bana bu fırsatı tanıyan FİB Haber Merkezine de teşekkür ediyorum dedi.

 

Bizlerde FİB Haber Merkezi olarak NTSO Meclis Genel Kurul Delegesi seçilen Nevşehirli Saygın iş adamı Ömer Güçlü yü tebrik ediyor başarılar diliyoruz.