FAC ( fraud audit corporation )  ULUSLARARASI HİLE DENETİMİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş'nin düzenlediği programlar 2-3 Mart 2013 tarihlerinde Nevşehir Ürgüp Dinler Hotel'de yapıldı. 

“İnşaat Muhasebesi ve Vergi  Uygulamaları”“Mali Tabloların Analizi ve Bilanço Okuma Teknikleri” “Makyajlanmış Bilançoyu Okuma Teknikleri”“İşletmelerde Hile ve Yolsuzlukların Tespiti” “Adli muhasebe” konu başlıklı eğitim programları hakkında katılımcılara bilgiler verildi. 

F.A.C. ULUSLARARASI HİLE DENETİMİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş. NEVŞEHİR İL TEMSİLCİSİ Filiz Sayın “ FAC  olarak bizler farkındalıkları arttırmak ve bölgemizde meslektaşlarımızdan şirket yada kurum bünyesinde çalışanların kısacası tüm bölge insanımızın kişisel gelişimine alanında uzman, çoğunluğu akademisyenlerden oluşan eğitmen kadromuzla katkıda bulunmak arzu ve çabasındayız.” dedi. 

“İlimiz de gerçekleştirdiğimiz ve katılımcıların çok  memnun ayrıldığı eğitimimize 2 gün boyunca hafta tatilinden feragat ederek eğitim anlamında bizzat katılan başta  Vergi Dairesi Müdürü Abdurrahman Entereli ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Mehmet  Çakar'ın iştirakleri bizleri ayrıca memnun etmiştir” diyen Nevşehir İl Temscisi Filiz Sayın şöyle devam etti.  

Sayın;“Tüm eğitime ilgi gösterip katılan arkadaşlarımıza bu vesileyle ve aracılığınızla teşekkürlerimizi sunarız. Ülke çapında yaygın bölge ve il temsilciliklerimizle, alanında ihtisas sahibi, deneyimli ve profesyonel ekibimizle yurt dışında yaygınlaşmış ve kurumlaşmış olmasına rağmen ülkemizde çok yeni ve gerçekten işletme ve kurumların kayıplarına sahip çıkan, haklıdan yana tutumunu söylemde değil icraatlarıyla ortaya koyan çalışma şekliyle şirketimiz, başta “Hile Denetimi” olmak üzere, “Hile Araştırmacılığı”“Hile İncelemeciliği”“İç Kontrol”“İç Denetim”“Kurumsal Yönetim”“Bilirkişilik”“Uzman Şahitlik” “Eğitim” hizmetlerini vermekte,  şirketlerin kurumsallaşma, iç kontrol sistemlerinin kurulması, stratejik yönetim danışmanlığı, bağımsız denetim, hile denetimi, dava destek danışmanlığı, işletme yada kurumların ihtiyaçlarına çözüm üreterek destek vermektedir” dedi.