Birlik Başkanlığı makamında gerçekleştirilen imza törenine Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Koza Termal Genel Koordinatörü Mehmet Redifoğlu, Koordinatör Yardımcısı Yusuf Üre, İl Müdürü Cuma Akpınar, Nevşehir Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök katıldı.

İmza töreninde konuşan Koza Termal Genel Koordinatörü Mehmet Redifoğlu, Kozaklı ilçesinde bulunan Koza Termal Tatil Sitesinin satışı ile alakalı Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin bütün üyelerini kapsayan bir anlaşma yaptıklarını belirtirken, “Bu anlaşma sayesinde odalar birliği üyelerinin bu imkandan daha kolay yararlanabilmelerini kapsıyor. İnşallah herkese hayırlı uğurlu olur” dedi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ise konuşmasında, “Biraz önce Sayın Genel Koordinatör Mehmet Redifoğlu’nun da belirttiği gibi Nevşehir’de esnaf ve sanatkarlarımızın hem yatırım, hem de dinlenme amaçlı bu tesislerden yararlanabileceklerini düşündük. Bu konuyla ilgili oda başkanlarımızla birlikte Kozaklı’da incelemelerde bulunduk. Bizleri davet ettiler ve tesisleri yerinde gördük. Normal satış fiyatının altında, ödeme seçenekleri diğerlerine oranla daha fazla olacak şekilde bir anlaşma yaptık. Ben bu protokolün esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Söz konusu anlaşma protokolü ile detaylı bilgileri esnaf ve sanatkarlar isterlerse Birlik Başkanlığından edinebilecekler.


Haber:Ali Çamur