Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Adayı Şerafettin ARSLAN ve Ekibi Nevşehir Ramiz Köfte salonunda sabah kahvaltısında buluştu. Nevşehirdeki muhasebecilerin büyük ilgi göstererek yoğun katılımlarında düzenlenen Kahvaltıya eski ve yeni yönetim ile mevcut Başkan Oruç Irmak ta hazır bulundu.
Başkan Adayı Arslan kahvaltı sonrası yaptığı açıklamasında şu ifadelerde bulundu.

- 1989 Yılından Bu Yana Üyesi Olduğum, 2013 Yılından Beride Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Olarak Görev Yaptığım Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 29.05.2016 tarihinde yapılacak seçimlerinde Ekip Arkadaşlarımla Beraber Oda Kurullarına Adayız.
33 Yıllık Mesleki  Tecrübem ve Ekip Arkadaşlarım Katkılarıyla Odamızı  Bulunduğu Konumdan Daha İleriye Taşımak İçin Var Gücümüzle Çalışacağız.
 Hiçbir meslektaşımızı Ötekileştirmeden Aramızdaki Kaynaşmayı Daha da Pekiştirmek İçin, Sık Sık Sohbet Toplantıları Düzenleyeceğiz,
Belirli aralıklarla İl ve İlçelerdeki İlişkili Olduğumuz Kurumların  Yetkilileriyle Bir Araya Gelerek Kurum ve Meslektaş Diyaloğunu Geliştirmek İçin Çaba Harcayacağız.
Mesleki Bilgilerimizi Güncellemek ve Artırmak İçin Eğitim seminerlerini   ve Sosyal Faaliyetleri Sıklaştıracağız.
Stajyerlerimizi Katılacakları Sınavlara Hazırlamak ve  Yardımcı Muhasebe Elemanı Yetiştirmek İçin Kurslar Düzenleyeceğiz.
Mesleki Konulardaki Değişikliklerin Özetini Anında Cep Mesajla bildirip, Ayrıntısını Mail Ortamında Üyelerimize Gönderecek ayrıca Odamız facebook Sayfasında Yayımlayacağız,
Meslektaşın ve Mesleğin Sorunlarını Katılacağımız Bütün Platformlarda Yüksek Sesle Dillendirecek, Çözüm İçin Azami Gayret Göstereceğiz, 
Her Zaman Diyalogan Yana Olacazğız,
Kaynak Kullanmak için Önce Kaynak Yaratmak Gerekir Düşüncesiyle
Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odalarıyla Bir Araya Gelerek Ortak Akıl, Kolektif Güçle İlimizin Turizm, Sanayi, Tarım ve  Ticaretin Güçlenmesi için çalışmalar Yapacağız. 
Mesleğe Meslektaşımıza ve Memleketimize Hizmet Etmek İçin Kararlılıkla Çalışacağız.
Bu Duygu ve Düşüncelerle  29 Mayıs 2016 Tarihinde Yapılacak Olan Odamız Seçimlerine MESLEKİ DAYANIŞMA GRUBU OLARAK Aday Olduk.  Yapılacak Olan Seçimlerin Mesleğimize, Meslektaşımıza ve Ülkemize Hayırlı Olmasını Diliyor, 
Yönetimde Hizmet, Denetimde Şeffaflık, Disiplinde Adalet. İlkesiyle Yola Çıkıyoruz.
Hedef: Mutlu Meslektaş, Güçlü TÜRKİYE                
MESLEKİ DAYANIŞMA GRUBU ADAYLARI:
YÖNETİM KURULU: Şerafettin ARSLAN, Murat ÇÖLOĞLU, Ömer Özcan GÖMEÇ, Oğuzhan AVVURAN, Gürbüz DİNÇ.
DİSİPLİN KURULU: Ramazan KOÇ, Ali TAŞKIN, Eda EMİRAOĞLU, Ayşe UZ, Zafer ÇİFTÇİ
DENETİM KURULU : Özgür NEYLÜFER, Cengiz YÜCEL, Hakan TEKTAŞ.
ÜSTBİRLİK DELEGELERİ: Şerafettin ARSLAN, Oruç IRMAK, Alpaslan CAN, Faruk ARIKAN, Hakkı KONUKSEVEN, Şaban GÜLEÇ.
 
Tercih Değerli Meslektaşlarımızın.  Selam Ve Saygılarımla.
SMMM Şerafettin ARSLAN
MESLEKİ DAYANIŞMA GRUBU
Nevşehir SMMM Odası 
Başkan Adayı