Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Davut Yeşil ile Esnaf Sanatkarlar odaları birlik başkanı İsmail Ördü tarafından imzalanan girişimcilik eğitimi projesi önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, bu projenin ardından yepyeni projelerin gündeme gelebileceğini belirtti.

Ördü, “Birlik Başkanlığı ve Ahiler Kalkınma Ajansımız arasındaki protokol ile Mali destek imkanlarından faydalanmak istedik. Girişimcilik eğitimi uygulamaya karar vermiştik ve bu projemiz Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından uygun görüldü. Biz bu protokolü girişimcilik projesi olarak sınırlı kalmasını istemiyoruz. Bu projeyi bir Ahiler Kalkınma Ajansımızla bir tanışma olarak düşünüyoruz. Bugüne kadar Esnaf sanatkarlar odaları birliğimiz ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortak bir çalışması olmamıştı. Bu çalışmanın devamı olacak. Ahiler kalkınma Ajansının yetkilileri bizlere her konuda yardımcı olacaklarını dile getiriyorlar. Nevşehir esnaf ve Sanatkarlar odaları birlik başkanlığı olarak bizde Ahiler Kalkınma Ajansından esnaf ve sanatkarımızın en güzel şekilde yararlanmasının yollarını arıyoruz. Güzel ve olumlu neticeler alacağımıza inanıyorum” dedi.

Haber:Ali Çamur