Amerika'dan özel ithal edilmiş 1. sınıf kanserojen madde içermeyen çocuklarımızın doya doya eğlenirken sizde Caraone Cafe'de ki lezzetlerin tadını çıkartın.

Caraone Cafe de elektrikli ızgara yerine saf kömür ateşinde köfteler adana kebaplar, tavuk şişler ve bir çok lezzetin yer aldığını biliyor muydunuz?

Kalitemizi asla bozmadan muhteşem pide pizza lahmacunlarımızın yapıldığı ve doğal odunlu taşfırından oluşan lezzetin odak noktası olan künefeleri tattınız mı?

500 m2  açık  500 m2  kapalı alan ile sizlere hizmet etmeye devam eden caraone cafe italyadan özel nargile  tütünü ile bol tatlı dumanlar sunmaya devam ediyor..
Dondurmasından  waffle'ına kuru ve yaş pastasından baklavasına sütlacından doğal vitamin barına kadar size eşsiz lezzetleri  tattırmaya devam ediyor..
Bütün ürünlerimizi eviniz de tattınız  mı?

Maximum 30 dakika da bütün siparişleriniz eliniz de sıcacık lezzetler caraone farkıyla bir telefonla kapınızda...

CARAONE  SENİN  TADINI  ÇIKAR  !

KAHVALTI KEYFİ


Caraone Cafe zengin menüsüyle damak tadına da hitap ediyor.  Her gün 08.30 ilemüşterilerine kapılarını açan Caraone Cafe & Restaurant’da soğuk ve sıcak içecek çeşitlerinin yanı sıra yanında dondurma, tost, dürüm, hamburger, çizburger gibi yiyecek çeşitleri de bulunuyor. Cafe’de hafta içi ve hafta sonu kahvaltı yapmak mümkün.


Aile büyükleri Cafe’de çaylarını yudumlarken çocuklarda oyun gruplarında neşeli saatler geçirebiliyorlar.

Bizler, Nevşehir'in tartışmasız en kaliteli ve müşterilerine en en güzel hizmeti sunan Bir Cafe'den Daha Fazlası "Caraone Cafe&Restaurant" 'tayız. Sizleride bekliyoruz efendim...!

Bir Cafe'den Daha Fazlası Caraone Cafe & Restaurant​...

Adres: 2000 Evler Mahallesi Şahit Musa Taşdemir sokak. No : 27/ A NEVŞEHİR
Alo Paket & Rezervasyon:
0 384 215 03 15
0 536 060 03 15


Şık ve nezih bir ortamda insanların yemeklerini yiyebilecekleri, kahvelerini içebilecekleri bu mekana herkesi bekliyoruz…