Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığınca başlatılan ve 17 Mart tarihinde sona erecek olan kan bağışı ve ilik bağışı daha ilk gününden yoğun ilgi gördü.

Üniversitenin sosyal tesislerinde oluşturulan alanda kan bağışı ve ilik bağışı konusunda gerek Üniversitenin idari çalışanları, gerekse Akademisyenler ve öğrencilerin son derece duyarlı yaklaşımları da dikkat çekiyor.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde hemen hemen bütün sosyal ve kültürel etkinliklerde önemli rol üstlenen Yard. Doç. Dr. Özden Taşğın’ın öğrencileri bu konuda teşvik edici ve cesaretlendirici tavırları da dikkatlerden kaçmıyor.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen’in de yakından takip ettiği kampanya süresince beklenen ilik bağışının temin edileceği ve kan bağışı konusunda da özellikle öğrencilerin bundan sonraki süreçte daha bilinçli hareket edecekleri temenni ediliyor.


AGD’den Tam Destek ...

Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir Şubesi Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde başlatılan kan ve ilik bağışı kampanyasına tam destek veriyor.
Şube Başkanı Abdurrahim Doğru, Cuma günü sona erecek olan kampanyaya Üniversitede görev yapan tüm akademisyenleri, idare personeli ve öğrencileri davet etti.
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinin bu konuda ortaya koyacağı duyarlılığın büyük önem taşıdığına da değinen Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir Şube Başkanı Doğru, dernek olarak kendilerinin de bu konuda gayret göstereceklerini ifade etti.