Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı makamında ziyaret etti.

Tanışma ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen ziyarette, DERSİAD Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan Civelek, Vali Ceylan'a dernek hakkında biilgiler verdi. 

Vali Mehmet Ceylan'ı ziyarette, DERSİAD çalışmaları hakkında bilgi veren Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek “Sene başında Nevşehir şubesi kurulan ve Merkezi İstanbul da olmak üzere güçlü bir temsil gücüne sahip olan Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) , kuruluşların ve müteşebbislerin uluslararası rekabette daha saygın ve güçlü, pazarlarda ise daha etkin ve verimli olmaları yönünde gelişmeleri için kendilerine destek vermekte ve onlara rehberlik etmektedir. Üyelerinin kurumsal altyapılarını güçlendiren, üyeleri arasındaki sosyal, ticari ve milli şuuru geliştiren, aynı misyonu paylaşan ulusal ve uluslararası kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kuran, iş çevrelerinin yararlanmasını sağlayacak platformlar ve fırsatlar oluşturan, işbirliği alanları ve projeleri üreten, Türk ekonomisi ve müteşebbislerinin ulusal ve uluslar arası alanda en güçlü ve ilk akla gelen temsilcilerinden olan, ekonomide ahlak ilkelerini öncelikleyen etkin bir kuruluş" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ceylan,  Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesinin başarılı projelere imza atacağına inandığını ifade ederek, DERSİAD Nevşehir Yönetimine başarılar diledi.