Nevşehir ve Bölgesinin en büyük haber kaynağı FİB Haber sizlerinde yoğun ilgisiyle hızla büyümeye devam ediyor.Farklı bir çok ŞEhir ve Ülkeden takip edilen FİB Haber.Com da satıyorsunuz alıyorsunuz üstelik hiç para ödemeden ücretsiz Nevşehir Seri İlanları ile Nevşehir'in ilk ve tek internet seri ilanlarıyla daha alırken ve satarken kazanıyorsunuz.

“FİB Haber Nevşehir Seri İlan Köşesine Büyük İlgi…”

Nevşehir’in ilk İnternet Haber Gazetesi FİB Haber.Com da gelen büyük istek üzerine  bir ilke daha imza atıyoruz.Nevşehir Seri İlanları FİB Haber.Com da hem de ücretsiz.Evinizi,İşyerinizi satmak yada kiralamak mı istiyorsunuz? Otomobil almak yada otomobilinizi satmak mı istiyorsunuz? Direkt sahibinden Tüm Emlak,Ev,İş yeri,Arsa,Bağ,Tarla,Bağ evi,İkinci el,Tüm Gayrimenkulleriniz FİB Haber.Com da ücretsiz ilanla alıp satabilirsiniz.


www.fİbhaber.com ‘la Şimdi Al-Sat Daha Kolay…!

Her geçen gün yeni hizmetler sunmaya çalıştığımız FİB Haber.Com artık ÜCRETSİZ olarak EMLAK, OTOMOBİL ve İŞ ilanları ekleyebilecek ve takip edebileceksiniz.

Basit kayıt işleminin ardından ilanlarınızı ekledikten sonra günde ortalama sitemizi farklı IP den ziyaret eden en az 5 ila 10 bin arasında kişiye ''Google Analytcs verilerine göre'' ulaştırma imkanınız olduğu gibi ilan sayfanızı 4000 nin üzerinde üyesi olan Facebook ve 1000 civarında üyesi olan Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşabilme şansı yalayacaksınız.

 

Seri İlan sayfasına gitmek için

 
http://www.fibhaber.com/seri-ilanlar