Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök’ün yanı sıra yönetim kurulu üyelerinin ve borsa üyelerinin katıldıkları 5.Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri Ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarına ilimizden 25 kişilik grup katıldı.

İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarının da gezildiği fuar organizasyonlarının geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da devam ettirileceğini kaydeden Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, bu tür organizasyonlar sayesinde borsa üyelerinin iştigal ettikleri sektörlerde yaşanan gelişmelerden bire bir haberdar olabildiklerini, araç, gereç ve makine donanımlarını bu fuarlar sayesinde geliştirebildiklerine dikkat çekti.

Fuarın son derece verimli geçtiğini söyleyen Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, “İstanbul Fuar Merkezinde 5. düzenlenen İhtisas Fuarına Nevşehir Ticaret Borsası olarak katıldık. Un Sektörümüzün Dünyadaki gelişmeleri takip etmesi ve piyasalardaki yeniliklere ulaşması açısından faydalı bir seyahat olmuştur. Nevşehir Ticaret Borsası yönetimine geldiğimiz günden bu yana üyelerimizin ufkunun geniş olmasına özen gösteriyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz” diye konuştu.