NEVŞEHİR(MHA) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri Kapadokya bölgesinde bulunan kayadan oyma limon ve patates depolarında incelemelerde bulundu.
Kapadokya Bölgesinde bulunan limon ve patates depolarında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri burada yapılan çalışmalar hakkında Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş’tan bilgiler aldı. Kapadokya Bölgesinin kayalık mekanlarının (tüf zemin) yapılaşmalarının ne şekilde olması konusunda mevzuat çalışmaları devam etmektedir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Nevşehir’e gelen yetkililer Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çiçek’ten kaya mekanlar ile ilgili bilgiler alarak tarımsal kaya mekanlarını (patates ve limon depoları) incelediler. 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri burada yapmış olduğu incelemelerin ardından ise Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş ile bilgi alışverişinde bulundular. Nevşehir ve bölgesinde yapılan inceleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirten yetkililer Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Nevşehir’de kayadan oyma limon ve patates depolarının incelenmesine Niğde ve Aksaray Üniversitesi’nden akademisyenlerde hazır bulundu.