New Holland Traktörleri,Biçerdöver ve İş Makineleri bölge bayisi olan Özersoylar tarafından  T5.115 Hi-Lo, T6050 Ön Aks, T6.160 AC, T7070 AC, TD 100 D, TD 75 D ve TT4.55 Seri New Holland traktörlerin tanıtım ve lansmanı Avanos'da yapıldı.

Tatbikatta konuşan New Holland Traktör Bayii ve Özersoylar Ltd. Şti. Yetkililerinden Fatih Ersoy; Yaptığımız bu Lansman  ile New Holland Traktörlerimizin Avrupa'da üretilen serilerini  ve Türkiye'de üretilen 2017 model yeni ürünlerimizi çiftçilerimize tanıtıyoruz.

Çiftçilerimiz traktörleri kullanarak deneme fırsatı buluyorlar. Böylelikle Nevsehir'li çiftçilerimizin yeniliklerden haberdar olması ve yeniliklere açık olması bizi memnun ediyor” dedi. Yeni çıkan traktörlerin tanıtımını yapmak ve traktörlerin tarla performanslarını çiftçilere göstermek amacı ile düzenlenen tatbikata çiftçilerin ilgisi yoğun oldu.Çekilişle şanslı çiftçilere hediyelerin dağıtıldı Tatbikata ilgi yoğundu.
 
Deniz Bank Ürgüp Şube Müdürü İsmail Budur ve İşletme Portföy Yöneticisi Mustafa Temiz Yürek, Nevşehir Deniz Bank Şube Müdürü İsmet Aksoy, Tarım Portföy Yöneticisi Koray Çimen, TEB Bank Tarım Portföy yöneticisi Rasim Aldatmaz, Yapı Kredi İşletme ve Tarım Portföy Yöneticisi Muhammet Gürkan Köroğlu da lansmanda hazır bulundu.
 
Banka yetkilileri yaptıkları açıklamada;
72 aya kadar vade imkanı bulunan ve yılda bir ödemeli Traktör kredileri ile Özel Bankalar olarak Türk Tarımının her zaman yanında ve destekçisi olduklarını ilettiler,
 
Çekilişte Hediye Kazanan Misafirlerimiz;
 
Hediye Kupon No,    Adı,                     Soyadı,
 
              38                Hasan                  Sökmen
              54                Hasan Hüseyin  Güngör
              69                Hamza                 Oğuz
              73                Murat                    Emecen
              74                Murat                    Güven
              126              Muharrem           Özmen
              131              Nurettin                Aksu