Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş meclis üyelerini son kez yemekli toplantıda bir araya getirdi.

Nevşehir Ticaret Borsası son meclis toplantısını gerçekleştirirken, 4.5 yıldır görevde bulunan Meclis Üyeleri ve Disiplin Kurulu üyelerine plaket takdim edildi. Proğrama Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'da katıldı.

Nevşehir'in en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Ticaret Borsası´nda 4,5 yıllık bir dönem daha sona erdi…

2013´te yapılan seçimlerle işbaşına gelen NTB Yönetimi, oldukça samimi ve pürneşe bir ortamda geçen son meclis toplantısında, 4,5 yıl boyunca görev yapan meclis üyeleri ve disiplin kurulu üyelerine plaket vererek, teşekkür edip bir dönemi daha noktaladı, yeni dönem için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Nevşehir Ticaret Borsası toplantı salonunda önceki akşam Meclis Başkanı Mehmet Havalı´nın açış konuşması ile başlayan son toplantıda, 4.5 yıllık görev sürelerindeki çalışmalarından dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür edildi.

NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Acısıyla tatlısıyla bir dönemin daha sonuna geldiklerini belirterek, değişik fikirlerden oluşan meclis üyelerine rağmen Nevşehir'e, tüccar ve iş adamları ile Borsa üyelerimize en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Nevşehir Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ise, Geride bıraktığımız bu 4,5 yıllık bir süreçte uyumlu bir dönem geçirdiklerine dikkat çekti.   Birlik ve beraberlik içinde güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade eden Başkan Salaş, Nevşehir Ticaret Borsası olarak her bir meclis üyemizin emeğine, mesaisine teşekkür ederim. Ticaret Borsamızın gelecek yıllarda da yine aynı şekilde kenetlenerek önemli işlere imza atmasını temenni ediyorum” dedi. 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ise, Gerek NTSO, gerek NTB olarak Nevşehir'in en büyük sivil toplum kuruluşları olduklarının altını çizerek, Nevşehir iş dünyasının birlikteliğine vurgu yaptı. Nevşehir'in üretim, ihracat ve istihdamına güç katan Oda ve Borsamız bu manada şehrimizin önemli lokomotiflerinden biri olmuştur. Yeni dönemde de aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz ve üyelerimize hizmet etmeyi umut ediyor, bu dönemde başta NTB Başkanı İbrahim Salaş'a, Meclis Başkanı Mehmet Havalı'ya, Borsamız yönetim kurulu ve meclis üyelerine yapılan çalışmalardaki büyük katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından ,2013-2018 döneminde görev yapan NTB Meclis üyelerine ve disiplin kurulu üyelerine düzenlenen törenle plaket takdim edildi. Plaketleri, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş birlikte verdi.

Tören sonunda NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı'ya plaket takdim etti.

Proğram daha sonra iyi dilek temennileri ve günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.