NTSO Başkan Adayı İş Adamı Yakup Zağlanmış ,Nevşehirli İş Adamı Musa Ertaş ve beraberinde heyeti Dün Nevşehir özel OSB ziyaretinden sonra bugünde ilk olarak Çat kasabasındaki Özel Büşra Bakım Merkezine sonrada Dizayn-e mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mimar Evren Küçükdoğan’a ziyaret gerçekleştirdiler.

      NTSO Başkan Adayı Zağlanmış Hız Kesmiyor…

NTSO seçimleri öncesinde hiç ara vermeden çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Zağlanmış ve İş Adamı Musa Ertaş ile heyeti Çat kasabasında Büşra Bakım Merkezini ziyaret edip Bakım Merkezi Sahibi Temel Poyraz’la görüştükten sonra buradaki hastalarıda ziyaret edip onların hayır dualarını aldılar.

 

Heyet daha sonra Dizayn-E Mimarlık Bürosunda Mimar Evren Küçükdoğan ı ziyaret etti.

Mimar Küçükdoğan ziyaretten duyduğu memenuniyeti dile getirdi ve şuana kadar hiçbir kimse bizi ziyaret etmemişti bu ilk oluyor.İnşallah üzerimize düşne ne varsa ben hazırım Nevşehir İş Dünyası layık olduğu ve hak ettiği yerlere inşallah gelecektir buna şüphem yok dedi.

 

Nevşehir ziyaretlerinde İş Dünyasından büyük destek gören Yakup Zağlanmış ve Musa Ertaş Birlikte el ele vermenin birlik ve beraberlik içinde olmanın en güzel örneklerini sergiliyoruz ve İnşallah yıllardır özlem duyduğumuz bu örnek beraberliğimizin meyvalarınıda hep birlikte Nevşehir olarak topluyacağız. Altını çizerek söylüyoruz ki; Bizim Davamız Koltuk Makam Davası değil, Bu topraklara ve güzel insanlarımıza en güzel hizmeti sunabilmek. Bu haseple ekibimizde Nevşehir İş Dünyamızın ufkunu açmak için gerekli tüm donanım, tecrübe, inanç ve samimiyet var. Şimdi Demokratik Şeffaf katılımcı ve  güçlü kadromuzla bu malzemelerle herkesin damak tadına uygun  helva yapmak kalıyor geriye…Bununda hep birlikte inşallah sağlayacağız dedi.