03-04 Nisan 2013   günleri Zaragoza Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda yapılan toplantıya Madrid Ticari Ateşesi Zeki ERTEM, Odamız Dış Ekonomik İlişkiler Kurul temsilcisi Veysel DONMAZ,  Kayseri Sanayi Odası temsilcileri, Zaragoza Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri ve İspanyol iş adamları katıldı.

 

                Toplantıda Türkiye ekonomisini anlatan Ticari Ateşemiz ve Kayseri Sanayi Odası temsilcilerinin sunumunun ardından sunum yapan Oda temsilcimiz, Kapadokya tanıtım filminin ile birlikte ilin yatırım potansiyeli sektörleri ve turizm olanakları konulu bir sunum gerçekleştirdi.

 

                Yaklaşık 50 kişinin katıldığı toplantıda Kapadokya Bölgesini ve Nevşehir yatırım olanakları ve teşviklerini anlatan yayınlar İspanyol iş adamlarına dağıtıldı.

 

                Daha sonra Aragon Özerk Bölgesi Meclisinin verdiği öğle yemeğe katılan temsilcilerimiz Parlemento 1. Başkan Yardımcısı Rosa Plantagentwhyte ‘ya yine odamız ve bölgemiz hakkında bilgiler sunma imkânı buldular.

 

                Ziyaretin ikinci gününde Zaragoza Ticaret ve Sanayi Odası çalışanları ile yapılan ortak çalışmada Zaragoza Odasının işleyişi ve çalışma şekli hakkında bilgiler alındı.Ayrıca Zaragoza da bulunan uluslar arası çalışan bir cam fabrikası ziyaret edilerek çalışmalar yerinde incelendi.