Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi , Artvin Valisi Ömer Doğanay’ı makamında ziyaret eden heyet ardından Artvin Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

İş adamları ile karşılıklı sohbet eden Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız , Artvin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ekonominin geleceğinin tartışıldığı ve başarılı işadamlarının ödüllendirildiği istişare toplantısına katıldı

Burada yaptığı konuşmada ekonomideki sıkıntılara da dikkat çeken Hisarcıklıoğlu teşvik ve desteklerin artık daha önemli hale geldiğini bildirdi.

Döviz, Faiz, Enflasyon; üçünün birden yükseldiğini dile getiren TOBB Başkanı, “Piyasada bir yavaşlama var. Basından izliyorsunuzdur. Siyasetçiler ve iktisatçılar, epeydir bu nedeni tartışıyor. Kimi yurtiçi kaynaklı diyor, kimi yurtdışı kaynaklı. Bu tartışmalara dahil olmak bizim işimiz değil. Biz işin teorisiyle değil işin pratiğiyle uğraşırız. Somut hareket etmeyi severiz. O yüzden son 1 aydır hükümetimizle, ekonomi yönetimiyle sürekli istişare içindeyiz. Devamlı sizlerle temasta olduğumuzdan, sizleri yerinde ziyaret edip görüştüğümüzden, sizden gelen sıkıntı ve önerileri de doğrudan kendilerine iletiyoruz. Biz ileteceğiz. Onlar da uygun gördükleri kararları alıp, uygulayacaklar” dedi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, tüm bu süreçte millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmak gerektiğinin altını çizerek, “Birbirimizi ötekileştirmeyelim. Bakın sadece son 25 senede, iç ve dış kaynaklı, onlarca kriz ve çalkantı yaşadık. Hepsinin üstesinden geldik, yola devam ettik. İnşallah yine hep birlikte el ele verip, ülkemiz hak ettiği yere getireceğiz. Dünyanın en büyük ekonomileri arasına gireceğiz. Allah sizlerden razı olsun, Başarılarınız daim olsun” ifadesini kullandı.