NTB Başkanı Gök; - Bir gazetecinin Arif Parmaksız a vefasızlık ettiğinizi düşünüyormusunuz sorusuna?

Açıkcası Arif Beyle 1 yıldır bir kader birlikteliğimiz oldu bu haseple elbette bizim ona onunda bizlere mutlaka artıları olmuştur.Fakat Vefasızlığı asla kabul etmiyorum.Zira asıl Sayın Parmaksız bize ihanet etmiştir.Bize sahip çıkamamış bizi kolluyamamıştır dedi.

Gördüğüm izlediğim kadarıyle Arif Beyin Hırsı aklından önde gidiyor diyen Parmaksız Siyasetin Oda seçimleri konusuna karışması konusunu ise bu sorunun muhatabı ben değilim onu siyasilere soracaksınız biz Borsa olarak kulvarlarımız farklı bizde öyle bir şey söz konusu değil dedi.

 

NTB Başkanı Tuncer Gök Arif Bey safları sık ve dik tutamadı araya şeytanlar girdi demesi üzerine o şeytanlar kim sorusuna alim olan anlar diyerek net cevap vermekten kaçındı…

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, düzenlediği basın toplantısında 29 Mayıs olarak belirlenen borsa seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bir ara Nevşehir Ticaret Odası Başkanı Arif Parmaksız ile aralarındaki sorunla ilgili sorular yönlendiren gazetecilere konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gök, “Sayın Arif Parmaksız safları sıkı tutamadı, araya şeytan girdi. Hırsı aklının önüne geçti” ifadelerinde bulundu...
Gök öte yandan merakla beklenen Nevşehir Ticaret Borsası takviminide açıkladı:
 Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı ve Başkan adayı Tuncer Gök bugün Topuzluhan da basına kahvaltılı toplantıda merak edilen soruları cevaplarken Borsa seçimlerinin tarihinide açıkladı... Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlık seçimleri 29 Mayıs 2013 Çarşamba günü Saat:09:00 da gerçekleştirilecek.
Bu bağlamda kazanan Nevşehir olsun tüm oda adaylarına başarılar diliyorum dedi.