NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Gaziantep Ayakkabı ve Ayakkabı Yan Sanayii Fuarı’nın açılışına katıldı...

Gaziantep programı kapsamında TOBB Başkanı  M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Gaziantep'te bulunan NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Gaziantep Bölgesel ve Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi’ni ziyaret etti.​ Burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan ve incelemelerde bulunan Parmaksız ile Hisarcıklıoğlu’na oda ve borsa başkanları ile çok sayıda meclis üyesi de eşlik etti.

Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız daha sonra ilk olarak Gaziantep Ticaret Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Açılışı’na ardından da Ayakkabı ve Ayakkabı Yan Sanayii Fuar’nın ( GAPSHOES ) açılışına katıldı ve fuarı gezerek ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldılar.​

Fuarın açılışına Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız’ın yanısıra; Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de katıldı.

NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada ; "Gaziantep Sanayi Odası'nın (GSO) düzenlediği 'Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni' ile Uluslararası 30. Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı'nın (GAPSHOES) açılış törenine katılmak üzere TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu ile birlikte Türkiye’nin üretim ve ihracat üssü, Gazi ve kadim şehir Gaziantep’teyiz. Üreten, Emek veren, İş dünyasının her zaman yanında olmaya devam ediyoruz" dedi.