Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinin Mayıs ayı sonunda ya da Haziran ayının ilk haftasında yapılması öngörülüyor. Ancak seçimlere iki aydan daha az bir süre kalmasına karşın adayların ve beraberindekilerin sükuneti dikkat çekici.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, daha önce düzenlediği basın toplantısında da ifade ettiği üzere bugünlerde meslek komitelerinde kendisini destekleyecek isimleri bir basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtmaya hazırlanıyor. Muhtemelen bu hafta içerisinde bu geniş kapsamlı basın toplantısının yapılması öngörülüyor.

Öte yandan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkan Adayı İş Adamı Yakup Zağlanmış’ta önümüzdeki günlerden itibaren ilçe gezilerine ağırlık verecek. Şu ana kadar genel itibariyle il merkezinde çalışmalarına ağırlık veren Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkan Adayı Zağlanmış ve beraberindekilerin ilçe ilçe gezerek buralardaki oda üyelerine neden bu göreve talip olduklarını, mevcut yönetime alternatif neler yapabileceklerini anlatacakları gözleniyor.
Haber:Ali Çamur