İşletmeciliğini Sami Karadeniz`in yaptığı oto boya, kaporta ve mekanik üzerine Nevşehir halkına hizmet verecek olan Sünger Auto Service  düzenlenen törenle resmen açılarak hizmet vermeye başladı.

Açılışa Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen ile Nevşehir sanayi esnafları ve çok sayıda davetli katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından okunan duaların ardından işyerinin açılış kurdelesi törenle kesilerek hizmete açıldı.

Nevşehir merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi. Fevzi Çakmak Caddesi. No: 89 adresinde hizmet verecek olan Sünger Auto Service'de araçların bakım onarımın yanı sıra arızalar bilgisayar ortamında tespit edilebilecek.

Sünger Auto Service İşletme sahibi Sami Karadeniz;  "gün 24 saat hizmet anlayışı ile açtığımız işyerimizde modern cihazlarla tüm araçların arıza tespitlerini yapmaktayız. Deneyimli personellerimiz ve kaliteli hizmet anlayışımızla Nevşehir ve çevre halkının hizmetindeyiz ” ifadelerine yer verdi.

Firma Sahibi Karadeniz; "Tecrübeli uzman kadrosuyla, hedeflerinin müşteri memnuniyetinden yana olduğunu belirterek, herkesi işyerlerine beklediklerini söyleyerek, ayrıca açılış törenimize teşrif eden veya çiçek gönderip arayan tüm herkese teşekkür ederek esnaflara hayırlı ve bol kazanç diledi."

Sünger Auto Service'de ne gibi hizmet veriliyor?
Kaporta
Boya
Mekanik Tamir
Elektrik
Boyasız göçük düzeltme
Mini onarım
Rutin ve Ağır Bakımlar
Nevşehir Otodent Yetkili Servisi
7/24 Yol Yardımı

----------------------------------------

Tel: 0 384 212 92 11
Faks: 0 384 212 90 90
Cep: 0 551 945 33 44- 0 532 062 67 94
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi. Fevzi Çakmak Caddesi. No: 89- NEVŞEHİR