Havayolu ile Nevşehir Kapadokya Havalimanına teşrif eden Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ı havalimanında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftci ve öteki ilgililer karşıladılar.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı; " Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsan Pekcan hanımefendiyi Hem 31 Mart Seçimlerinde bizlere destek olmak hem de ilimizde bir dizi görüşmeler yapmak üzere şehrimizde ağırlamaya başladık." dedi

Başkan adayı Arı: "Ticaret Bakanımız Sn Ruhsar Pekcan'ın katılımların da düzenlenecek olan kahvaltılı Nevşehir Esnaf Buluşması proğramına tüm esnaf ve sanatkarlarımızı davet ediyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe: "Şehrimize yapmakta olduğumuz seçim çalışmalarına katılmak üzere ve şehrimizdeki esnaflarla bir araya gelmek için teşrif eden Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar Pekcan’ı Nevşehir Kapadokya Havalimanında karşıladık. Tevazu Samimiyet ve Gayretle Durmadan Yorulmadan Yola Devam" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Ticaret Bakanımız Sn Ruhsar Pekcan, yarın gerçekleştireceğimiz Nevşehir Esnaf Buluşması için ilimize teşrif ettiler.‬ ‪Ahilik geleneğinden gelen kadim esnaflarımız şehrimizin yapı taşlarındandır. Turizm, tarım ve ticaret kenti, büyüyen ve gelişen Sevdamız Nevşehir’imiz için çalışıyoruz‬" dedi.

Ticaret Bakanı Pekcan, Nevşehir’de esnaflarla buluşuyor

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın Nevşehir esnaf buluşması kapsamında ilimizde bulunan esnaflarla toplantı yapacağı öğrenildi.

Bakan Pekcan, Nevşehirli esnaf ve iş insanları ile NTSO'da sabah kahvaltısında bir araya gelecek.  Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın teşrifleri ile 20 Mart 2019 Çarşamba günü saat 9:30'da Nevsehir Ticaret ve Sanayi Odasi Hizmet Binası'nda esnaf sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşülecegi Nevşehir esnaf buluşmasında ''Kahvaltılı İstisare Toplantısı'' düzenlenecektir."

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın, Nevşehir esnaf buluşması istişare toplantısının ardından AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile seçim çalışmalarına katılarak, ilimizde çeşitli esnaf ziyaretlerinde bulunacağı ifade edildi.

Kahvaltılı Nevşehir esnaf buluşması

Yer: NTSO

Saat: 09.30-10.30 

Tarih: 20 Mart 2019 Çarşamba