Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Hakan Kalender, TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk'ü ziyaret etti.
Birimi gezen TKDK Başkanı Kalender, yapılan çalışmalarla ilgili TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk'ten bilgi aldı. Kalender, İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda uzman ve diğer personellerle bir araya geldi.

Kalender, yaptığı konuşmada, çok yetkin bir kadroya sahip olduklarını ve bu sayede önemli yatırımların ülkemize kazandırıldığını ifade etti.
Amaçlarının sürdürülebilir yatırımları ülkemize kazandırarak ekonomik kalkınmayı desteklemek olduğunu belirten Kalender, kurum olarak her zaman üretici ve çiftçinin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Kalender, Nevşehir İl Koordinatörlüğünün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, başarılı çalışmaların devamı temennisinde bulundu.

Ziyaretinde Kalender'e Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü Ramazan Çelebi de eşlik etti.

TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "TKDK Başkanımız Sayın Hakan Kalender ve İnsan Kaynakaları ve idari işler Koordinatörü Sayin Ramazan ÇELEBİ, Nevşehir TKDK İl Koordinatörlüğümüzü ziyaret ederek IPARD I ve IPARD II programları kapsamında ilimizde yürütülen çalışmaları, proje durumları, 3. Çağrı kapsamında Proje başvuru durumları hakkında bilgi aldılar.  Kurumumuzun yaptığı desteklemelerin önemini hatırlatarak bu önemli görevde personelimize gayretlerinden dolayı teşekkür ettiler.Ayrıca GTHB Nevşehir İl Müdürü Sayın Okan Yılmaz'ıda ziyaret ederek ilimizde GTHB Bakanlığı bünyesinde bulunan her iki kurumun ilimiz tarımına yapacakları ortak katkılar ele alındı. Misafirperverliklerinden dolayı İl Müdürümüz Sayın Okan YILMAZ'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.