TÜKSİAD Yönetim Kurulu Nevşehir Ticaret Borsası'nın ev sahipliğinde bir Nevşehir ziyareti gerçekleştirdi.

“Kabak Çekirdeği” konulu toplantı için Nevşehir'e gelen TÜKSİAD (Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çaputçu , Başkan Yardımcısı Hüsamettin Saraçoğlu ve 9 kişilik yönetim kuruluyla beraber Nevşehir Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğinde buluştular.

Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Apak Gaziantep Mutfağı Konağın'da düzenlenen öğle yemeği proğramına TÜKSİAD (Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu ile birlikte Nevşehir Ticaret Borsası Başkan Vekili Özcan Bıyık, NTB Genel Sekreteri Uğur Aydoğan , Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce , İş Adamı Ekrem Nurlu, Borsa yönetimi ve üyeleriyle Nevşehir'de faaliyet gösteren çok sayıda kuruyemişçi esnafları katıldılar.

İlk olarak 
Apak Gaziantep Mutfağı Konağın'da öğle yemeği yiyen TÜKSİAD Yönetimi ve Nevşehir Ticaret Borsasına kayıtlı Kuruyemiş esnafları daha sonra Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilecek “Kabak Çekirdeği” konulu toplantı için ayrıldılar.

Toplantı 14:30 'da..

TÜKSİAD Derneği Nevşehir Ticaret Borsası organizasyonuyla NTSO Toplantı salonunda Saat: 14:30 da  “Kabak Çekirdeği” konulu toplantı düzenliyor.  Kabak çekirdeği üretimi ve ticareti ile ilgili mevcut durumun ortaya konacağı ve hedeflerin belirleneceği toplantıya Nevşehir'de faaaliyet gösteren sektör temsilcilerinin katılımı öngörülmektedir.

14 Kasım 2015 Cumartesi günü 14:30-16:30 saatleri arasında gerçekleşecek olan toplantı NTSO Toplantı Salonunda yapılacaktır. Söz konusu toplantıya bütün ilgili NTB üyeleri davetlidir.