Tarımda yüksek kaliteyi sağlayabilmek ve verimliliği artırabilmek için bilinçli tarım uygulamalarının yapılması gerekiyor.

Bu doğrultuda toprağın niteliğine göre tohum; ihtiyacına göre de gübre kullanmak gerekiyor. Her ne kadar toprak yapısı, tohum, gübre, sulama teknikleri gibi faktörler önemli ise de tarım aletlerinin işlevselliği ve niteliği de verim ve kaliteye doğrudan etki ediyor. Bu nedenle çiftçilerin doğru tarım tekniklerinin yanında doğru tarım makinelerini kullanması da büyük önem arz ediyor.

Tarımın Her Alanında Türk Traktör var!!! *****ÖZERSOYLAR***** 

Türkiye´de tarım denilince akla gelen ilk şehirlerden biri olan ilimiz Nevşehir de, tarım makineleri kullanımı çiftçilerimiz için büyük önem arz ediyor.

Nevşehir'de tarım makineleri alanında uzun yıllardır faaliyet gösteren, gelişen teknolojiyi sürekli olarak yakından takip eden ve son teknoloji ürünleri ile çiftçinin işini kolaylaştırırken verimin artmasına da katkı sağlayan Öz Ersoylar Tarım Makinaları, çiftçinin ihtiyacını karşılıyor.

Şakalak Tarım Makinaları Genel Müdürü Mustafa Genç, Şakalak Tarım olarak kuruldukları ilk günden bu yana çiftçilerin ihtiyaç duydukları tarım aletlerini temin edebilmek için çalıştıklarını söyledi.

Öz Ersoylar Tarım Makinaları Genel Müdürü Yusuf Bıyık, “Geleceğin en önemli sektörlerinden biri olan gıdanın temeli de tarımdır. Tarımda da birim alandan daha çok verim elde etmenin, kaliteyi en üst düzeyde tutmanın şüphesiz en önemli saç ayaklarından biri de kullanılan tarım makinelerinin niteliğidir.

Biz de 
Öz Ersoylar Tarım Makinaları olarak Nevşehir'imizin bereketli topraklarında çiftçilerimizin emeklerinin zayi olmaması için tarım makinaları alanında kendimizi sürekli geliştirmekteyiz. Tarım teknolojilerini yakından takip etmekte ve kendimize ‘Ne yaparsak çiftçimiz daha az maliyet ve daha az emek harcayarak daha bol ve bereketli ürün elde edebilir?´ sorusunu sormaktayız.

Bu sorumuzun yanıtını ararken de kendimizi tarım makinelerinde hep bir adım öteyi düşünen bir yapının ortasında buluyoruz. 
Öz Ersoylar Tarım Makinaları olarak bu prensip doğrultusunda kendimizi sürekli yeniliyor ve yenilikleri çiftçilerimizle buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Traktör-İşmakinaları ve Ekipmanlarımızla Hizmetinizdeyiz!!!

Unutmayın Öz Ersoylar Tarım Aletlerine Danışmadan Makine Alınmaz.

Şimdi Newholland İş Makinaları Nevşehir Bayiisi ile Hizmetinizdeyiz...

Özersoylar Tarım Ürunleri Gıda Madencilik San. Tic. Ltd. Şti.

BUYAKA İş Kuleleri,Kule 3, Kat: 16/96
34771 - Tepeüstü / Ümraniye / İstanbul / Türkiye
Tel: 0216 336 48 78
Fax: 0216 418 18 04


Ersoy Tarım Market

İbrahimpaşa Mh. Eski Sanayi Meydanı No: 27-28
50130 - Nevsehir / Türkiye
Tel :0384 213 84 90 (pbx)
Fax :0384 212 24 38

Fabrika - Kocaeli

Ankara Asfaltı Üzeri, Şirinyalı Mevkii No: 1/B
Hereke / Körfez / Kocaeli / Türkiye
Tel : 0262 527 99 38


Fabrika - İzmir

İzmir - Çanakkale Asfaltı Üzeri, Yenikent Beldesi, No: 2
Bergama / İzmir / Türkiye

http://www.ozersoylar.com/tr-tr/