Ürgüp Ticaret Odası Toplantı salonunda Mart ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.
Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından ‘İlçe Danışma Meclis Toplantısı’ düzenlendi. Toplantıya katılan AK Parti Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Her ay İlçe Danışma Meclis toplantısını yapan AK Parti ilçe başkanlığı bu ayki toplantısını Ürgüp Ticaret Odası Konferans salonunda yaptı. İl Genel Meclis Üyesi Aynur Asiltürk'ün divan başkanlığını yaptığı toplantıda Salim Akbulut ve Ali Şahin divan üyeliği görevinde bulundu.
Toplantıda konuşma yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'e hizmet etmek için göreve geldiklerini belirtti. Hiç bir mazeretinin olmadığını belirten Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 2009'dan bu yana Ürgüp'ün geleceği için çalışmaya devam ettiklerinin altını çizdi. 2023 yılına Ürgüp'ü hazır hale getirdiklerini belirten Yıldız, "Parti teşkilatı, meclis üyeleri ve halkımızla birlikte başarıyoruz." dedi.
Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın ardından Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de samimi bir konuşma yaptı. Konuşmasında meclis çalışmalarına değinen Gizligider, gündemde yer alan konuların ardından vatandaşlardan gelen soruları da cevaplandırdı.