MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, beraberinde MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç, Nevşehir Belediye Başkan adayı Adnan Doğu, Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci, Kavak Belediye Başkan adayı Feridun Bağcı ve Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ile birlikte  Enerya Kapadokyagaz Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın ve Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.ş İl Müdürü Özenç Gezgin ile bir araya geldiler.

Doğalgaz firması yetkilileri ile bir araya gelen MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyet, 2024 yılı içerisinde Nevşehir ilçe ve beldelerinde gerçekleştirilecek doğalgaz yatırımlarını istişare etti.

Erkan Çiftci,  "Her daim SÖZÜMÜZÜN arkasındayız"

Görüşmeye ilişkin açıklamada bulunan MHP Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci, "Genel başkan yardımcımız kıymetli vekilimiz Sayın Prof.Dr Filiz KILIÇ, İl başkanımız ve heyetimiz ile birlikte Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş yönetim kurulu başkanı Sayın Faruk Özaltın beyefendi ile istişarelerimizi gerçekleştirdik. Karacaşar ve Tuzköy Mahallelerinin doğalgaza kavuşması için sözümüzün arkasındayız ve çalışmalara ilk günden itibaren başlayacağız. Gülşehir için canla başla!" dedi.

Kılıç, “Nevşehir'i seviyor, Nevşehir için çalışıyoruz.”

Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, doğalgaz firması yetkilileri ile yaptığı toplantıda; "Enerya Kapadokya Gaz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Faruk Özaltın ve Enerya Kapadokya Gaz İl Müdürü Sayın Özenç Gezgin ile birlikte Gülşehir ve Kavak başta olmak üzere şehrimizin, ilçelerimizin ve beldelerimizin doğalgazı hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik, yapılacak yeni yatırımlar hakkında bilgi aldık. Sayın Özaltın’a ve Sayın Gezgin’e ilgi, destek ve misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.