Aday olur olmaz kolları sıvayarak sahaya inen MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci, bugün de kurum, esnaf ve vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor.

Gülşehir'de cadde cadde, sokak sokak, çarşı Pazar ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluşan Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci, halkın ilgi ve sevgisinden memnun olduğunu söyledi.

İlçede bulunan Kurum idarecileriyle bir araya gelen, esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine de önem veriyor.

Seçim gününe kadar herkesle temas kurmak istediğini bu sebeple de parti teşkilatıyla birlikte yoğun tempoda çalışmalara başladığını aktaran Başkan Adayı Erkan Çiftci, “Plan ve program dahilinde seçim gününe kadar gece gündüz demeden sahada olacağız. Bu esnada vatandaşlarımızla buluşarak sorunlarını ve beklentilerini dinleyeceğiz. Şahsıma gösterilen ilgiden oldukça memnunum” dedi.

Başkan adayı Erkan Çiftci'ye Gülşehirli Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Aday Adaylığını açıkladığı günden bu yana ilçede vatandaşları dinleyen ve halkın yoğun sevgisi ile karşılaşan MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci, bir taraftanda da kurum ve STK ziyaretlerini sürdürüyor.

Erkan Çiftci: "Kazanan Gülşehirliler Olacak"

MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci, “Seçim çalışmalarımız kapsamında esnaf ve vatandaşlarımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz. Bende bir ilçe esnafı olarak onlarla kucaklaşıp projelerimizi anlatıyor, yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini konuşuyoruz. Göreve geldiğimizde de Gülşehirli hemşerilerim ile kol kola olacağız, birlikte yürüyeceğiz. Belediyedeki tüm birimler vatandaşlarımızın yanında olacak. Özellikle makamım sokaklar olacak. Çok çalışacağız… Gülşehir, “sevgi” ile büyüyecek, kazanan Gülşehirliler olacak” şeklinde konuştu.

Cumhuriyetin yeni yüzyılında, Gülşehir’deki her bir hemşerisinin hayatına dokunacak ve Gülşehir’i, yeni yüzyıla hazırlayacak olan projeleri hayata geçirmek için yola çıktıklarını ifade eden MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci, "Toplumsal kaygısı olan, ortak akla önem veren, tüm Gülşehir’i kendi ekibinde barındıran, toplumun problemlerini hızlı şekilde çözen, Gülşehir’i geleceğe hazırlayan bir modelle belediye başkanlığına talip olduğunu söyledi.

"Kar kış demeden, aşk ile şevk ile herşey GÜLŞEHİR'İMİZ İÇİN..."

"Ortak akıl, İstişare kültürü ve pratik çözüm yöntemiyle kimseyi kutuplaştırmadan bölmeden ayrıştırmadan kucaklayarak hayalimizdeki marka ilçe GÜLŞEHİR'i hayata geçirmek için değerli hemşehrilerimizle projelerimizi paylaşıyor düşüncelerini alıyor, önerilerini dinliyoruz açıklamasında bulunan Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci, Gülşehirli hemşerilerine de kendisine karşı ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür etti.