Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu’nda, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla düzenlenen törende, kuralar, bilgisayar ortamında ve noter huzurunda kamuoyuna açık şekilde yapıldı.

Hac kuraları 2020! Diyanet TV ile hac kura sonuçları e-Devlet ile sorgulama burada ...

Bu sabah 10:00'da başlayan kura çekimi Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda noter huzurunda yapıldı. Kurada Hac kayıt hakkı elde eden hacı adaylarının 13 Ocak Pazartesi sabahı kesin kayıtlarını yaptırabilmeleri için muhakkak e-devlet şifresi almış olmaları gerektiği bildirildi. Hac kurasına grup halinde giren hacı adaylarının sadece grup başı olan kişilerin e-devlet şifresi almasının yeterli olacağı açıklandı.

HAC KURA SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

İşte 2020 hac sonuçları için tıklayınız 

2020 yılı Hac kurası 09 OCAK 2020 Perşembe günü saat 10:00'da çekilecektir. Sonuçlar aynı gün saat 21:00 itibariyle E-devlet portalı üzerinden sorgulanacaktır.

Kesin kayıtlar 13-24 Ocak'ta yapılacak

Kurada adı çıkanlar, 13-24 Ocak tarihleri arasında "Kesin Kayıt Yaptırabilir" belgesini e-Devlet sistemi üzerinden alarak kayıtlarını il müftülüklerine ve acentelere yapabilecek.

Belirlenen süre içerisinde kesin kayıt yaptırmayanların yerine, hac konaklama türlerine göre kura sırası gözetilerek 30 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında illere dağıtılan kontenjanlar çerçevesinde kayıtlar alınacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2007-2020 yılları arasında kayıt yaptırıp da daha önce hiç hacca gitmemiş şehit annesi, babası, eşi ve evlenmemiş çocukları ile gazi ve eşlerinden müracaat edenleri kurasız hacca götürecek.

Hatem Turizm Firma İşletmecisi Hasan Hüseyin Karakaya, kutsal topraklarda hac ve umre ziyareti için plan yapan tüm Nevşehirli hemşehrilerini Hatem Turizme davet etti. 

"Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin..."

Hatem Turizm - Hasan Hüseyin Karakaya

Adres: Yeni Mahalle. Okul Sokak. No: 27/ 1 Nevşehir

Telefon: 0 384 212 99 96

GSM: 0543 453 50 50

https://www.facebook.com/hatemturizm

Firmamız Diyanet Onaylı A Grubu Hac Umre seyahat acentasıdır.