Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çardak köyü Ebusuud Camide sabah namazı buluşmasına; AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Sabah namazı buluşmalarına devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Sabah namazı gençlik buluşması” kapsamında Çardak Köyümüzde gençlerimizle birlikte sabah namazımızı eda ettik.‬" dedi.

Açıkgöz: 'Gün bugündür..."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "‪Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diledik. Rabbim, milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin inşAllah‬. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.  Devletimizin bütün imkanları seferber edildi ve çalışmalar aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları bölgedeki ekiplerimizce karşılanıyor. Birlik ve beraberlik içinde yaralar en kısa zamanda sarılacaktır. Ülkemize, milletimize geçmiş olsun." dedi.

 “Gün bugündür” diyen Milletvekili Açıkgöz şöyle devam etti: Gün bugündür, destek böyle zamandadır, yardımlaşma ve dayanışma böyle günlerde çok daha anlamlıdır sözleri ile toplumsal duyarlılığın vakit geçmeden hayata geçmesi gerektiğini söyledi.