AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk,  ‘Kurban Bayramı’ dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.  

Nevşehir Milletvekili Göktürk, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda Nevşehirli hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Bayramın, ülkeye hayırlı ve bereketli yarınlar getirmesini diledi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bayramların, ülke insanlarının kardeşliğini en üst düzeyde hissettirdiğini kaydeden Göktürk, “Küsgünlük ve dargınlıkları affetmeyi emreden dinimiz, dini bayramlarımız vesilesiyle, mutluluk ve huzur dolu manevi bir iklim meydana getirmişte oluyor. Bu manevi iklimi fırsata çevirip, aramızda yaşadığımız her türlü husumeti ortadan kaldıralım” dedi.  

Milletvekili Göktürk, mesajına şöyle devam etti; “Manevi bakımdan zenginleştiğimiz, ailemiz, dost ve akrabalarımızla birlikte geçirdiğimiz bu bayramlarda milletimiz her zaman birbirine daha çok kenetlenerek ve destek olarak dünya üzerinde eşsiz bir dayanışma örneği sergiliyor. Bu ruhla kutladığımız her bayram bütün vatandaşlarımız için hem bütün hayatın muhasebesidir hem de herkesin elindeki imkânlar ölçüsünde çevresine faydalı olarak oluşturduğu bir mutluluk tablosudur. Güzel yurdumuz Türkiye, kurulduğu günden buyana gelecek kuşaklara çağdaş, kültür ve medeniyet birikimine sahip çıkan, müreffeh bir ülke bırakabilmek için yürüdüğü yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Allah'a şükürler olsun ki tekrar bir bayrama daha eriştik. Öyle inanıyorum ki bu Kurban Bayramı, huzur ve mutluluğumuzu daha da artıracak, kardeşlik ve dayanışma bilincimizi derinleştirecektir.  

Bayramların en temel özelliğinin, bayram yapamayanların üzüntüsüne ortak olmak olduğunu hatırlatmak isterim. Sergileyeceğimiz böylesi davranışlar, yaşanan sevinci daha da çoğaltacak ve daha anlamlı kılacaktır.  

Bu duygularla, yediden yetmişe bütün Nevşehirli hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını tebrik eder, Rabbimden gönüllerince ve huzurla yaşayacakları bayram günleri temenni ederim.”