Otoparkımız da müşterilerimizin havaalanı – otopark transferi anında şirket aracımızla birlikte yapılmaktadır.

Aracınızı otoparka park ettikten hemen sonra bavulunuzla birlikte şirket yetkilimiz havaalanına şirket aracımızla transferinizi gerçekleştirmektedir. Transfer hizmetimiz ücretsiz olup, müşterilerimiz dilerse araç anahtarlarını yanlarında götürebilir, dilerse otoparkımıza bırakabilir. Otoparka bırakıldığı taktirde araçlara iç dış detaylı temizlik imkanıda cüzi miktarlara verilmekte olup, araç kilometresi araç otoparka girdiği andan itibaren kayıt altına alınabilir.

Güvenlik ve müşteri memnuniyetine son derece önem veren işletmemiz, Antalya havaalanı otopark hizmetleri konusunda markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Müşterilerimizin rahat bir seyahat geçirirken araçlarını güvenle bırakabilecekleri bir ortam olması ve havaalanı içerisinde otoparka nazaran çokta ucuz olması müşteri kitlemiz açısından son derece büyük önem arz etmektedir.

Antalya havalimanı otopark hizmetleri konusunda rüştünü ispatlamış olan Brothers Otopark yılların vermiş olduğu tecrübe ile birlikte her gün yenilikçi ve ilkeli işletmecilik duruşu ile yoluna başarılarla devam ediyor.

3000 MT2 üzerine kurulu olan otopark işletmemizde 100 araçlık otoparkımız müşterilerimiz için sürekli hizmet vermeye devam etmektedir. Antalya havaalanının hemen yanında bulunan işletmemiz Antalya havaalanı – otopark transferini 5 dakika arasında gerçekleştirmektedir. Müşterilerinin seyahatlerine zamanında başlamaları için son derece dakik olarak çalışmaktadır. Parket Uç olarak anında hizmet vermek ve hızlı transfer imkânı gerçekleştirerek müşteri memnuniyeti hat safhada tutmakta olan işletmemiz, Antalya havaalanı otopark ücretleri konusunda da en ekonomik hizmeti veren firmalardan bir tanesidir. Aynı zamanda web sitesi üzerinden de firma hakkında detaylı bilgilere ulaşılabilmektedir. Teknolojiyi yakından takip eden işletmemiz teknolojinin her türlü olanaklarından faydalanarak güvenlikli, hızlı ve güvenilir otopark hizmeti sunmaktadır.