Kayseri'de saat 18.30 sularında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama şehir merkezi olmak üzere Kayseri'nin birçok yerinde duyuldu. Edinilen ilk bilgilerde trafo nedeniyle yaşandığı iddia edilen patlama ile ilgili çelişkili bilgiler geilyor. Patlamanın sebebi ses bombası veya F-16 olabileceği iddia ediliyor.

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen patlama sesi tüm Kayserilileri endişelendirdi. Kısa süre önce Türkiye'nin her bir noktasında patlayan bombaların ardından bugün Kayseri'de meydana gelen patlama sesi herkesi endişelendirdi.
 
Türkiye genelinde etkili olan bombalı saldırılar nedeniyle halk büyük bir sıkıntı yaşamıştı. Evlerinden dışarı çıkmayan ve bu sebepten dolayı da büyük sorunlarla karşı karşıya kalan bir çok kişi korku dolu anlar yaşamaya başlamıştı. Uzun zamandır korku dolu anlar yaşayan ve ardından da dün gece saatlerinde Diyarbakır'ın Hani ilçesinde meydana gelen saldırı herkesi korkutmuştu.
 
Tüm Türkiye'nin büyük sıkıntılar yaşadığı şu günlerde Kayseri'de de bir patlamanın meydana gelmesi herkesi korkuttu. Bugün yaklaşık 18.30 sularında meydana gelen patlamanın ardından tüm Kayserililer bu patlamanın nedenini araştırmaya başladı.

 
ÇEVRE İLLERDEN DE DUYULDU!
 
Kayseri ve Nevşehir'de yaşanan patlamanın ardından sesin Ürgüp, Avanos, Uçhisar gibi Nevşehir'in ilçelerinden de duyulduğu belirtildi.  Konu ile net bir bilgi olmasa da şu sıralar bölgede F16'ların uçuşlarını sürdürdüğü kaydedildi.
 
Edinilen ilk bilgilerde Patlamanın sebebi ses bombası veya F-16 olabileceği iddia ediliyor.
Aldığımız resmi olmayan bilgiye göre ise F16 uçuşları sırasında uçağın egzoz borusundan çıkan sesin patlamaya yol açtığı iddia edildi.