Türkiye’nin Suriye’de yürüttüğü “Barış Pınarı Harekatı”na katılan Nevşehirli bir askerimiz, zırh delici sabot tank mermisi üzerine yazdığı not ile memleketi Nevşehir'e, UMKE ve FİB Haber’e selam gönderdi.

Güney sınırında kurulmaya çalışılan terör devletini ortadan kaldırmak ve bölgeyi güvenli hale getirmek üzere başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor. YPG’li teröristlerin çekilme sürecinin devam etmesi nedeniyle bölgede hakim durumunda olan Kahraman Türk askeri, bölgenin güvenli hale gelmesi için operasyonu sürdürüyor.

NEVŞEHİR'E SELAM GÖNDERDİ

Harekata katılan Nevşehir Avanos Sarıhıdırlı Barış isimli bir askerimiz, kullandığı muhimmatın üzerine bir not yazarak, Nevşehir'e, UMKE ve FİB Haber'e selam gönderdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Barış Pınarı harekatına katılan Nevşehirli bir askerimiz FİB Haber'i de unutmadı. İşte Nevşehirli Tnk.Uzm .Çvş Barış, Afrin’e atılan Tank mühimmatı sabot zırh delici mermi üzerine "Selamlar Nevşehir FİB Haber'e" yazdı.

Ardından cep telefonuyla çektiği o fotoğrafı www.fibhaber.com haber merkezimize gönderen Nevşehirli Kahraman askerimiz; "Selamlar FİB Haber e... Ben, Barış Pınarı harekatından Nevşehirli Tnk.Uzm .Çvş Barış. Sizleri sürekli olarak takip ediyorum, ama müsait olamadığım için yazamıyordum. Şimdi bir fırsat bulup, yazma şansı yakaladım. Vatanperverliğiniz içinde Allah razı olsun sizlerden. Nevşehir'i bizlere yakınlaştırıyorsunuz. Alçak terör örgütlerine yönelik operasyonumuz devam ediyor. Nevşehirli bütün hemşehrilerime selam olsun. Dualarını burada bulunan arkadaşlarımızdan eksik etmesinler. Devam eden operasyonda teröristlere FİB Haber ve tüm Nevşehirli hemşehrilerim adına bu tank mermisini gönderiyoruz. 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Her şey vatan için'" dedi.

FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'da şu ifadeyi kullandı:

“Allah’ım, ümmet ve millet derdi ile dertlenip, yollara düşen bu kahraman orduyu sen muzaffer eyle. Nevşehirli Barış kardeşimin nezdinde Tüm mehmetçiklerimize, güvenlik güçlerimize en güzel dualarımızla selam olsun. Selam olsun Ülkemin yiğitlerine, Selam olsun Bayrağı, Milleti , Devleti ve Dini için gövdesini siper eden kahramanlara. Allah’a hamd olsun bize böyle güzel, böyle cesur, böyle imanlı, vatan sevdasını yüreğinde yeşerten bir ordu nasip ettiği için. Sizleri en güzeli olan Allah’a emanet ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

"İnşallah bu tank mermisi hedefteki hain Teröristleri yerle bir eder. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin terör bölgesinde PYD-PKK-YPG-KCK ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan zeytin dalı harekatının zaferle sonuçlanması için tüm dualarımız Nevşehirli yiğidimiz Barış'la birlikte tüm kahraman Mehmetçiklerimiz için. Rabbim sizleri korusun. Allah Ülkemize, Devletimize, Milletimize Bayrağımıza ve Askerimize zeval vermesin. Gazamız mübarek olsun, Cenab-ı Allah ordumuzu muzaffer kılsın. Amin.

Nevşehirli kahraman Mehmetçiklerimiz daha öncede Zeytin Dalı Harekatında iken Afrin'den bizleri unutmamışlardı.