Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Etkinliklerinin ilk programı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Şanlıurfa Sıra Gecesi grubunun konuk olduğu geceye Nevşehirli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gecede Belediye Başkanı Rasim Arı, tazminat davalarından kazandığı para ile vatandaşlara çiğköfte ikram etti.

Proğramda konuşan Belediye Başkanı Rasim Arı, “Bu akşam şehrimizde Urfa Ateşini yaktık, Nevşehirli hemşehrilerimiz ile acılı çiğköfte eşliğinde Sıra Gecelerinin ahengini ve neşesini paylaştık. Öncelikle, salonu hınca hınç doldurarak davetimize icabet eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Arı; "Kış aylarında vatandaşlarımız ile daha fazla bir araya gelebilmek için birçok kültürel ve sosyal etkinlikler düzenleyeceğiz. Bunların birçoğu için belediyemizin bütçesinden beş kuruş para harcamayacağız. Bu gece için Şanlıurfa’dan getirdiğimiz sanatçı dostlarımıza bir iş insanımız sponsor oldu. Onun haricindeki tüm masrafları ise çeşitli yollardan hakkımda asılsız haberler yapan, iftira atan kişilere karşı açtığım davalardan kazandığım paralardan karşıladık. Umarımız bu onlara ders olur. Bir daha kimseye iftira etmezler. Bizim tek derdimiz, sevdalısı olduğum şehrimize, doğduğumuz topraklara borcumuzu ödemek. Canım hemşehrilerimi hak ettikleri hizmetlerle buluşturmak için çıktığımız bu yolculukta, yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Proğramın ardından Belediye Başkanı Arı etrafını çevreleyen çocuklara kendi elleri ile çiğ köte ikramında bulundu.