Ünver'den Nevşehirspor'a 525 TL. Destek, Pazartesi Günü Hesaba Yatıyor!

Yeni sezon formasını çok beğendiğini ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver" de ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, "Kulübün çalışmalarını yakından takip ediyorum, bu şehri artık Bal liginden kurtarın, bizde Nevşehirspor'un başarısı için daha öncesinde sizlere söz verdiğim 525 bin TL, Pazartesi günü Saat 10:00 da kulüp hesabına yatacaktır" dedi.


Nevşehirspor'un da Artık Özel Aracı Olacak!

Başkan Ünver;" Ayrıca bu özverili gayretlerinizi destek anlamında Belediyemizin 25 kişilik bir minübüsünü de Nevşehirspor'un hizmetine tahsis ettim. Nevşehirspor giydirmeleri ile birlikte yarın akşam Kulübümüze teslim edeceğim" dedi.

Ünver, ziyarette gerekli talimatları anında vererek Nevşehir'e ve Nevşehirspor kulübüne sahip çıktığını bir kez daha gösterdi.


Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici de Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür ederek, Bizde hem sizleri, hemde Nevşehirspor camiasını mahçup etmemek için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade etti.

Leblebici, "Nevşehirspor'un yanında olduğunu verdiği destekleriyle gösteren Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e sizlerin huzurunda "Şampiyonluk" sözü veriyorum. İnşallah sezon sonunda Şampiyonluk kupasını birlikte kaldıracağız" dedi.