Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD), Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi, 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için 251 bin hatim kampanyası başlattı.

15 Temmuz Çarşamba günü saat 23.00'e kadar devam edecek kampanyanın ardından okunan hatimlerin duası, Ankara Keçiören 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nda düzenlenecek programda ve sivil toplum kuruluşlarının sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.

Evrensel Hafızlar Derneği Nevşehir Şubesi Başkanı Mustafa ÖZ, başlatılan hatim kampanyasına Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli'nin torunları olarak Nevşehir'deki tüm Hafızlarla destek olacaklarını açıkladı.

Hafızlar toplumun mayasıdır şiarıyla yeri geldiğinde canlarıyla yeri geldiğinde mallarıyla ve yeri geldiğinde ilmiyle her daim toplumun özünde olduklarını gösteren Hafızlarımızın yine her zamanki gibi vefasını göstereceğini belirtti.

Hz. Hamza'dan Hz. Hüseyin'e tüm şehidlerimizin olduğu gibi 15 Temmuz Şehidlerimizden Kurrâ Hâfız İbrahim YILMAZ'ın da izindeyiz inşaallah diyen ÖZ, hatim okumak isteyen kardeşlerimizin hatim.ehad.org.tr adresi üzerinden kolayca cüz ve ya hatim alabileceğini belirterek sözlerini tamamladı.