Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Basketbol Turnuvası sona erdi. Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Mahalleler Arası Basketbol Turnuvası'nın şampiyonu Bekdik Mahallesi basketbol takımı oldu.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen mahalleler arası basketbol turnuvası grup müsabakalarının ardından yarı final ve final müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda oynandı. Güzelyurt Mahallesi ile 350 Evler Mahallesi arasında oynanan yarı final ve Bekdik Mahallesi ile Cevher Dudayev Mahallesini karşı karşıya getiren final müsabakası sonucunda turnuva da 1. Liği Bekdik Mahallesi takımı elde ederken Cevher Dudayev Mahallesi 2. ve Güzelyurt Mahallesi 3. Oldu. Sümer Mahallesi basketbol takımı ise turnuvanın en centilmen takımı seçildi.

Final maçına Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Bektaş Demir, İbrahim Yüzer, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Bekdik Mahallesi muhtarı Kenan Başarır, Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten, diğer mahalle muhtarları, sporseverler ve mahalle sakinleri katıldı. 

Final maçında Cevher Dudayev mahallesini yenerek Mahalleler Arası Basketbol Turnuvasında Nevşehir şampiyonu olan Bekdik Mahallesine ödül ve kupasını Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı takdim etti.