AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, DSİ 12. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Belediye Başkanlarının taleplerini ilettiler.

Nevşehir Milletvekillerine AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ve Çat Belediye Başkanı Kamil Duru eşik ettiler.

Belediye başkanları taleplerini DSİ Bölge Müdürüne ilettiler...


DSİ 12. Bölge Müdürü Okan BAL Bölge Müdür Yardımcılarının da hazır bulunduğu ortamda, Milletvekillerine Nevşehir ili Yatırımları hakkında bilgi verdi.

Nevşehir, gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. 


Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “ Bilindiği üzere ilçelerimizde ve beldelerimizde DSİ tarafından  yapılan projeler bulunmaktadır. Devam eden projelerin takibi ve  yeni yapılacak projelerin yatırım programlarına alınması için Bölge Müdürümüzle görüştük. Bölgemizin Nevşehir 'imizin tarımsal sulama ihtiyaçlarını; ilçelerimizin ve beldelerimizin alt yapı çalışmalarımızı ele aldık. Projelerimiz hız kesmeden devam ediyor. Her yönüyle şehrimizin kalkınması, hemşerilerimizin huzuru ve mutluluğu için hep birlikte çalışıyoruz. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

Nevşehir Milletvekilleri ve Belediye Başkanları tarafından Nevşehir ilinin sorunları hakkında fikir alışverişi şeklinde geçen sohbet sonrası Nevşehir heyeti iyi temennilerde bulunarak DSİ 12. Bölge Müdürlüğünden ayrıldılar.