Bilinmeyen Numaralar Artık Tarih Oluyor

Bilinmeyen numaralar servisimiz ile artık öğrenemeyeceğiniz hiçbir numara kalmadı. İstediğiniz her numarayı istediğiniz anda sorgulama imkanınız mevcut. Üstelik mesai saatleri içerisinde bunu yapmanıza da gerek yok. Yıllardır telefon başında verdiğimiz hizmeti sanal ortama taşıyarak internet üzerinden de kolaylıkla arama yapabilmenizi sağlıyoruz.

Kaybetmiş olduğunuz zamanı size geri veremeyiz fakat bundan sonra saatlerce çağrı merkezlerinde bekletilmenize gerek yok. 118 33'ün avantajlı dünyasının kapıları size ardına kadar açık.

Arama yaparak yapabileceğiniz sorgulamayı daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız merak ettiğiniz tüm cevaplar parmaklarınızın ucunda. Sadece birkaç saniyenizi alacak olan bu işlem sayesinde pratik ve seri hizmet ile tanışabilirsiniz. 118 33 içerisinde arama yaptığınız tüm numaralar, gerçek sahipleri ile size cevaplandırılıyor. Karşısınıza çıkan kişinin doğruluğundan emin olabilirsiniz çünkü sonuçlar %100 doğru şekilde ekrana geliyor. Türkiye'nin en büyük operatör firmalarının veri tabanlarından elde ettiğimiz numaralar kesin sonuçlar içeriyor.



Kullanıcı Dostu Sorgulama Paneli

İnternet sitemiz üzerinde yer alan sorgulama alanı tamamen sizlerin kolay kullanımı için düzenlenmiştir. Site içerisine girdiğiniz anda istediğiniz seçeneği bulmanız ve sorgulama yapmanız çok kısa bir zamanınızı alacaktır.

Sorgulamalarımız sadece numara odaklı değildir. Aynı zamanda dava, fatura, kişi, firma sorgulaması da yapabilirsiniz. Tüm bunları tek bir çatı altında toplamamızın sebebi ise bir siteye girdiğiniz anda istediğiniz tüm işlemleri kolayca gerçekleştirebilmeniz. Böylelikle dışarı çıkıp tek tek dolaşmanıza veya telefon başında vaktinizi harcamanıza gerek kalmayacak.

Güvenilir, Hızlı Ve Pratik

Sorgulama yapmak için kendinize bir kuruluş aradığınızda ücretsiz olarak tüm bunları yaptığını söyleyen internet siteleri ile karşılaşabilirsiniz. Bu internet sitelerinin çoğu bizlerin aksine bu işlemleri izinsiz ve lisanssız bir şekilde gerçekleştirerek sizin güvenliğinizi tehlikeye atıyor. Aynı zamanda bu tür siteler sizin girmiş olduğunuz bilgileri, fatura bilgilerinizi, dava sorgulamalarınızı daha sonra farklı platformlarda paylaşabilir izinsiz olarak işlem gerçekleştirebilirler. 118 33, işlemler sonrasında hiçbir bilgiyi kullanmaz, depolamaz. Bilgilerinizi güvenliğe almak ve kolayca sorgulama yapmak için yapacağınız şey çok kolay. 118 33, hızlı, güvenilir ve pratik çözümleri ile hayatı sizlere kolay hale getiriyor.