Hac ibadetini yerine getiren Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, Nevşehir'e döndü.

22 Temmuz'da izinli olarak hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, 02 Eylül'de Nevşehir'e döndü.

Hac farizasını yerine getirmek üzere gittiği kutsal topraklardan 40 günlük hac ibadetini tamamlayarak görevine başlayan Başkan Ertürk makamında ziyaretçileri kabul ediyor.

Ziyaretçilere hurma ve zemzem suyu ikram eden Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, “Hac farizasını yerine getirmenin manevi huzurunu yaşıyorum. Rabbimize şükürler olsun. Allah herkese hac görevini yerine getirmeyi nasip etsin” dedi.

Başkan Ertürk yaptığı açıklamasında; "22 Temmuz da çıkmış olduğumuz Hac yolculuğundan 02 Eylül de döndük. 40 gün süren Hac ibadetinizde son derece duygusal anlar yaşadık. Bu kutsal yolculuğa çıkmadan önce bizzat şahsım ile veya sonradan sosyal medya ile Kâbe'ye ve Peyganber efendimize selâm gönderen tüm dostlarımızın selamlarını  ilettim. Rabbim canı gönülden arzu eden tüm müslüman kardeşlerimize en kısa zamanda Hac ibadetini yapmayı nasip etsin" dedi..