Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi il başkanlığını ziyaret ettiler. CHP Nevşehir  İl Başkanı Kamil Gülmez’in başkanlığındaki heyette il yönetim kurulu üyeleri Yaşar Aydoğan ve Nail Kürkçü’de yer aldı.

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan CHP heyetinin ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kamil Gülmez, “Ülkemizin gündemi malum. Cumhurbaşkanının imzalamasıyla birlikte Nisan ayın ülkemizde bir referandum yapılacak. Biz bu referandumda hayır oyu kullanacağız. Nevşehir’de de hayır oylarının daha fazla çıkması için elimizden geleni yapacağız. Bu nedenle Saadet Partisi il başkanlığını ziyaret etti. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da açıklamalarından takip ettiğimiz kadarıyla partinizde bu referandumda hayır oyu kullanacak. Referandum da birlikte ne yapabiliriz, nasıl daha fazla hayır oyunun çıkabilmesini sağlayabiliriz diyerek bir istişare edelim düşüncesiyle bu ziyareti gerçekleştirdik. Heyetimizi kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Saadet Partisinin kapısının herkese açık olduğunu vurgulayan İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Bizde ayrımcılık, bizde kutuplaştırma yok. Bizim kapımız herkese açık. Kimliği, kişiliği, siyasi görüşü ne olursa olsun bizim kapımız bütün insanlığa açık bir kapı. Siyasi görüşlerimiz farklı da olsa zaman zaman birleştiğimiz, aynı fikirleri paylaştığımız zamanlarda olabilir. CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.