Gülşehir Belediyesi personelleri, AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan ve beraberindeki gençler, bir süredir kendisini izole altına alan Gülşehir belediye başkanı Fatih Çiftçi'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.  

Başkan Çiftçi'yi yalnız bırakmadılar  

Başkan Çiftçi'yi gençliğin abisi olarak niteleyen Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, "Gülşehir Belediye Başkanımız, Gençliğin Abisi Fatih 'Çiftci'ye Ak Parti Gülşehir Gençlik Kolları olarak geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. En yakın zamanda sağlığına kavuşmasını dileriz" dedi. 

Başkan Çiftci'yi duygulandıran buluşma...

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ise sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımında; "Bu gençlere ne denir? Gurban olurum size Aslanlarım benim ... Elhamdülillah sizlerin duaları ve desteği ile iyiye gidiyoruz ama zor bir süreç Rabbim tüm şifa bekleyen kardeşlerimizin yanında olsun inşallah..." dedi.

Öte yandan Gülşehir Belediye çalışanlarının mesajınada kayıtsız kalmayan Başkan Çiftçi; "Dualarını eksik etmeyen yokluğumuzda elinden geleni yapan tüm personel kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Rabbim tüm insanlığa şifalar versin..."