Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı Başkanlığında Nevşehir Madeni İşler Odası ve Ürgüp Esnaf Odasından yaklaşık 40 kişilik Nevşehirli Oto tamirci esnafı santakarlarımız Düzce Tekno Rot fabrikasına teknik gezi düzenledi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı; Nevşehir Madeni İşler Odası ve Ürgüp Esnaf Odası olarak Bugün Araçların ön takımını imal eden Düzce Tekno Rot fabrikasında incelemelerde bulunduk. Odamıza kayıtlı Üyelerimiz ve sanayicilerimizi taktığı rot rotil ve benzeri parçaları yerinde görmeleri için getirdik. Gezimize 40 adet sanatkarımız katıldı dedi.

Pınarbaşı, Düzce Organize Sanayii bölgesinde faaliyet gösteren TEKNOROT Fabrikasına teknik gezide bulunduk. Gezi boyunca Nevşehirli esnaflarımız, meslek dalları olan, tezgahları inceleme şansı bulmuşlar ve seri üretimi yerinde incelemişlerdir. Bunun yanısıra, hammaddenin giriş aşamasından mamulün üretimine kadar olan aşamaları canlı olarak izlemişler ve fabrikadaki çalışma ortamı hakkında fikir sahibi olmuşlardır. Gezinin planlanıp uygulanması aşamasında yardımcı olan tüm Teknorot Fabrikası yetkililerine teşekkür ederiz dedi.