Göre Belediyesi vatandaşlarına daha güzel hizmetler sunabilmek için takviyelerle araç parkurunu güçlendirdi. 

Göre halkına daha iyi bir şekilde hizmet vermek amacıyla Göre Belediyesi Başkanlığı, belediye hizmetleri için kullanılmak üzere Isuzu Marka Çift Kabin aracını bünyesine kazandırdı.

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Yenilediğimiz araç parkına yeni bir araç daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni satın aldığımız araçlar ile kasabamıza daha iyi hizmet vereceğiz. Ben ve ekibim, her türlü zorluğun üstesinden gelecek deneyim ve bilgi birikimine sahibiz. Sorunları her geçen gün azalan bir Göre için mesai yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.


Topçu, Belediyemiz kısıtlı imkânlarına rağmen hem hizmet veriyor, hem de yatırım yapıyor.  Göre Belediyemize daha iyi hizmet verebilmesi için gün geçtikçe araç filosunu genişletirken, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacı ile tamamen kendi imkanlarımızla aldığımız  Isuzu Marka Çift Kabin aracımızı araç filomuza kattık. ’’ diye konuştu.

Başkan Topçu, Yeni alınan aracımızın Göre kasabasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bugün Göre Belediyesi’ne bir yatırım kazandırıyorsak, bu kazanç elbette Göre Belediyesinin dolayısıyla Göreli vatandaşlarımızıdır. Genişlettiğimiz araç parkurunda Şoför kardeşlerimizin bu araçları kazasız, belasız güzel hizmetlerde kullanmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.


Hedefimiz Kendi Kendine Yeten Bir Belediye

Göre Belediyesi olarak yapılan araç yatırımının kasabamız geneline en iyi hizmeti ulaştırmak amacıyla olduğunun altını çizen Başkan Topçu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tek hedefimiz ‘kendi kendine yeten bir belediye’ oluşturmaktı. Bu manada önemli yol kat ettiğimiz çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Zira Göreli hemşehrilerim hizmetlerin en iyisine layık. Tabi bunların devamı gelecek.” dedi.

Göre Belediyesi son bir yıl içerisinde 1 adet makam  aracı, 1 adet cenaze taşıma aracı, 2 tane çöp aracı, 1 adet kanal kazıcı ve yükleyici, Göre Belediyesi Temizlik işleri ve Fen İşleri Müdürlüğünde hizmet vermek üzere yeni bir traktör almıştı. Yeni alınan Isuzu Marka Çift Kabin araçla birlikte Göre Belediyesi araç filosunu daha da güçlendirmiş oldu.