Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, beraberinde Göreme Belediye Encümen üyeleri Süleyman Solak ve Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Daşdeler, MEDAŞ’a (Meram Elektrik Dağıtım A.Ş) ziyarette bulundular.

Gerçekleşen ziyarette Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve beraberindeki heyet sırasıyla, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran ve Nevşehirli değerli hemşerimiz Rıza Şeref Kalfaoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, özellikle yaz aylarında Göreme beldesinde sıkça yaşanan elektrik kesintilerinin çözümü ile yine beldede çirkin görüntü oluşturan elektrik direkleri ile kabloları hususunda istişare edilerek talepler aktarıldı.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmesinde; "Bizim açımızdan oldukça verimli bir görüşme oldu. İnşallah önümüzdeki günlerde bu konuda önemli gelişmelerin yaşanacağını umut ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Eren, ayrıca bu ziyaretlerde bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka için MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş'a, Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran'a ve özellikle Nevşehirli değerli hemşerimiz Rıza Şeref Kalfaoğlu’na teşekkür ediyorum dedi.