AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, parti binasında vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, halkın sorun, şikayet ve taleplerini dinleyerek gönüllerine dokunmaya devam ediyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda AK sevdalılarla, hemşerilerimizle, vatandaşlarımızla, teşkilatımızla bir arada olmaya devam ediyoruz.‬ ‪“AK Parti, milletimizin partisidir. İstişarenin, çözüm üretmenin, paylaşmanın da öncüsü AK kadrolarımızla birlikte milletimizin emrindeyiz.” dedi.

Amaçlarının Ankara'ya sorunlarını anlatmaya gelemeyen vatandaşların sorunlarını dinlemek olduğunu belirten Milletvekili Açıkgöz, şöyle devam etti:  "Herkes Ankara’ya gelemiyor, ufak sıkıntıları, dertleri olan kardeşlerimiz var. Hem şahıslarını hem de bulundukları köyü, beldeyi ve ilçeyi ilgilendiren değişik sorunları aktarmak üzere bizlerin yanına geliyor. Tabi bunu yaparken, hem kişisel sorunlar dinleniyor çare bulunmaya çalışılıyor hem de il ve ilçelerimizde olan hükümet yatırımları, kamu yatırımları konusunda neler var neler yok o tür sorunları da gündeme alabiliyoruz." dedi.