Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, Gülşehir, Derinkuyu ve Acıgöl ilçe istişare toplantılarını da tamamladı.
Şubat ayında gerçekleştirdiği Genişletilmiş Şube Yönetim Kurulları toplantısı sonucunda belirlenen stratejiler doğrultusunda belirli aralıklarla her ilçede üyelerle istişare toplantısı yapma kararı alan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, ilk aşamada Ürgüp ve Kozaklı ilçelerinde görev yapan üyeleriyle istişare toplantılarını gerçekleştirdikten sonra Gülşehir, Derinkuyu ve Acıgöl ilçe istişare toplantılarını da tamamladı.
İlçe istişare toplantılarında Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve şube yönetim kurullarının çeşitli konularda sendika üyelerine bilgi aktardığını, ilçe temsilcilerinin de çeşitli görüş ve düşüncelerini ilçe üyeleriyle paylaştığını belirten Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Cengiz Yurt, "İlçe istişare toplantılarımızda daha önceki toplantılarımızda olduğu gibi bizler şube yöneticileri olarak aktaracağımız her konuyu elimizden geldiğince üyelerimize aktardık, daha sonra ise üyelerimizin sorularını cevaplamaya gayret gösterdik. Toplantı bitiminde ise üyelerimizden şubemizin takdir ettikleri, eleştirdikleri etkinlik ve çalışmaları hakkında bir form doldurmalarını rica ettik. Yine bu form aracılığıyla şubemize her konuda öneride bulunulmasını istedik. Kısacası güzel ve verimli toplantılar gerçekleştirmiş olduk. Üyelerimize destek ve fikirlerinden ötürü teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Toplantılarla ilgili görüşlerini paylaşan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Üyelerimizle buluşmak, genel merkezimizin ve şubemizin çalışmalarını aktarmak, sendikamızın stratejilerini paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz toplantılarımıza katılan ve elde olmayan sebeplerle katılamayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Biz yıllardır tabanıyla en sıcak teması sağlayan sendika olmaya gayret gösterdik ve bunu da başardığımıza inanıyorum. Toplantılarımızda üyelerimizin doldurduğu formlar aracılığıyla çok güzel geri dönüşler aldık, kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
Uğur, ilçe istişare toplantılarının çoğunluğunun tamamlandığını belirterek, Mayıs ayı başına kadar diğer ilçe üyeleriyle de istişare toplantılarının gerçekleştirileceğini belirterek, toplantılarda üyelerin doldurduğu formlar aracılığıyla detaylı bir rapor çıkartılacağını da belirtti.